Fremtidens danske High-
Capacity håndspritløsning

Håndspritsdispensere er helt i top på listen over myndighedskrav og er dermed forretningskritiske. Hos Remmer er vi stolte af, at vi nu kan tilbyde en 100 procent dansk totalløsning.

Spot-On® er alle de nuværende og midlertidige små løsninger overlegen og er lavet til at holde i mange år.

Den har High Capacity –20 Liter fustage/20.000/1 ml. doseringer, den er billig – kun 8 øre pr dosering, den ser eksklusiv ud – flytbar eller permanent, er miljøvenlig – genanvendes i 25 år, sikker for både kunder (altid nøjagtig og godkendt dosis) og medarbejdere (leveres i fustager i lukket system) og kommer med en høj forsyningssikkerhed. 

Alt er produceret i Danmark og vi tilbyder dag til dag levering
af fustager over hele landet. Tag et nærmere kig på din og fremtidens danske håndspritsløsning - læs meget mere herunder.

Anvendelsesmuligheder

 

Bestil her


Spot-On®  

-fremtidens danske High-Capacity håndspritsløsning

Håndspritsdispensere er et af vores bedste våben mod smitsomme sygdomme, og de skaber tryghed for både medarbejdere og kunder. Et sikkert, effektivt og driftssikkert set up for afspritning af hænder vil være et myndighedskrav mange år ud i fremtiden. Er der ikke styr på det, kan det blive forretningskritisk ved endnu et virusudbrud. Alt for mange steder hænger der lige nu et hav af små, uhensigtsmæssige og dyre dispenserløsninger som slet ikke er gearet til fremtidens forbrug af hånddesinfektion. De er midlertidige løsninger som ikke er designet til at være fremtidens håndspritsløsning. Men det er Spot On, som er markedets bedste totalløsning: 

Visuelt appellerende
Spot On er en smart og rigtig pæn ”High-capacity løsning” – skabt til en permanent plads. Den skal ses som en klog engangs-investering der løser et stort problem. En fotosensor sikrer en stabil touch-free betjening hver gang. Den findes standard i hvid eller sort, men kan i større mængder påføres egne logoer og design i tråd med virksomhedens eksisterende visuelle udtryk. 

Dispenseren er på hjul og kan nemt flyttes og er inklusiv genopladeligt batteri med kapacitet til 3-7 dage. Den kan også placeres permanent og sluttes til strømforsyning. Leveres i hvid eller sort med rustfri hane og rist. Overfladerne er lette at rengøre. 

Omkostningseffektiv
Fustagen indeholder 20 liter 85% hånddesinfektionsmiddel, der kan doseres 1-3 ml. Kapaciteten er altså fra 6.666 til 20.000 doseringer pr. fustage. Det giver en kostpris pr dosering/1 ml. på kun 8 øre. Til sammenligning koster det cirka 13-24 øre pr dosering/1 ml. i de små eksisterende engangsdispensere.  

Generelt er de fleste opstillede løsninger for små til fremtidens forbrug. Når Spot On fustagen med 20 liter er tom, isættes en ny og der bestilles afhentning/levering. En enkel forretningsgang, der let kan tilføjes de daglige rutiner.

 

Sikker
Desinfektionsmidlet er dansk produceret, en godkendt 85% gel med glycerin og af højeste kvalitet – hver gang. Dine kunder kan altså være sikre på, at afspritningen ikke blot er for syns skyld, men rent faktisk virker efter myndighedernes anbefalinger. Slut med utilfredse kunder foran tomme dispensere med tvivlsomt indhold og varierende lugt og konsistens.

Desinfektionsmiddel er yderst brandfarligt og man skal undgå at få den i eksempelvis øjne. Fustagen er sikker, og da den fungerer som et lukket kredsløb, er medarbejderne dermed beskyttet mod spritten.

Forsyningssikkerhed
Der er dag til dag levering på både dispenseranlæg og fustager. Remmer har stor erfaring med leverancer, og har en forsyningssikkerhed på over 98%. Skulle virussen igen bryde ud og grænserne blive lukket, påvirker det ikke leverancerne, da alt er dansk produceret. 

Miljørigtig
Spot On fustagen kan bruges igen og igen og har op til 25 års levetid. De nuværende systemer medfører et uhensigtsmæssigt stort forbrug af plastic, da poser og beholdere med desinfektionsmiddel bliver smidt ud, når de er tomme. På sigt giver en genanvendelig løsning derfor en meget stor besparelse i forbruget af emballage og plastic til stor gavn for miljøet. Hånddesinfektionsmidler er yderst brandfarligt og skal transporteres som farligt gods. En 20 liter fustage udløser én leverance og bidrager dermed også til mindre transport end 20 1 liters poser.

Dansk
Spot On løsningen er udtænkt, udviklet og produceret i Danmark. Den nuværende produktionskapacitet er på 250 anlæg ugentligt.