Hvorfor købe en makulator?

Behovet for at beskytte dig selv og din virksomhed mod identitetssvindel er en af hovedårsagerne til at købe en makulator. Uanset om du er i en virksomhed eller privatforbruger, bør du stille de spørgsmål, der sikrer dig den rigtige makulator i kampen mod identitetstyveri.

Hvem skal bruge makulatoren?

Dette spørgsmål er meget vigtigt, men er i mange virksomheder ofte overset. Virksomheder med fortrolige dokumenter, der skal destrueres, kræver en makulator med højt sikkerhedsniveau. Hjemmebrugere, der makulerer bankkontoudtog og dokumenter med personlig information, kræver lavere sikkerhedsniveau.

Hvilken skæretype er bedst for dig?

Det er vigtigt at vælge det rette sikkerhedsniveau og ikke blot købe på baggrund af skæretype. Selvom makulatorer med krydsskær og konfettiskær makulerer et dokument i flere stykker end en strimmelmakulator, er det antallet af stykker, som en makulator skærer et dokument i, som er vigtigt at overveje ved køb.

Oversigt over sikkerhedsniveau 

Hver makuleringstype makulerer et A4 dokument i et antal stykker. Jo flere stykker, jo højere sikkerhedsniveau. Jo højere sikkerhedsniveau, jo mere er der plads til i affaldskurven, før den er fuld.

P-3 og P-4 er idéelle til hjemmebrug eller et virksomhedsmiljø, der kræver fortrolig sikkerhed.
P-2 tilbyder basissikkerhed for dokumenter uden følsomme oplysninger. P-5 er idéel til juridiske, finansielle og statslige miljøer samt andre miljøer med meget højt sikkerhedsniveau.

Hvor ofte skal makulatoren bruges?

Hvis en makulator skal bruges hyppigt, skal den sandsynligvis også makulere meget papir. Makulatorer, der tilbyder Auto Feed gør det muligt at makulere stabler af papir på én gang, så du ikke skal fremføre arkene manuelt. Rexel Auto Feed (Auto+ modellerne) yder en tidsbesparelse på 98% i forhold til modeller med manuel fremføring.    

Hvor hurtigt skal makulatoren kunne makulere?

Manuelle indføringsmakulatorer er mere tidskrævende, hvis der skal makuleres mere end få ark. Auto Feed makulatorer gør det muligt at makulere flere ark på én gang, da de kan klare en hel stak uden at brugeren behøver at stå ved siden af. Det kalder vi for "håndfri" makulering.

Nederst på siden kan du se en samlet oversigt over lagerførte Rexel makulatorer.

                                                 

Rexel makulatorer - mindre maskiner til små kontorer

Rexel makulatorer - store maskiner - op til 20 brugere

Rexel Auto+ makulatorer med automatisk papirfremføring

  • Makulere automatisk flere ark ad gangen - op til 750 ark
  • Nem, automatisk vedligeholdelse
  • Ekstra stor beholderkapacitet
  • Automatisk rensning af papirstop
  • Mulighed for 4-cifret PIN-kodelås

Klik og se alle Rexel Auto Feed makulatorer 


Rexel Mercury makulatorer

  • Blokeringsfri
  • Forebygger papirstop
  • Problemfri makulering

Klik og se alle Rexel Mercury maskiner her

Valg af makulator - se oversigten her

Rexel dagslyslamper

Rexel skære- og hæftemaskiner

ee837c986570ffd51934fd4b601d0aa1