Remmer Print & Logistik

 Remmer har over 40 års erfaring med produktion af alt inden for print og tryksager.
Vi kvalitetssikrer og tager hånd om produktionen, der naturligvis kan foregå miljøcertificeret.
Vi kan levere alle tænkelige specialproduktioner og sørger for hele processen fra produktion til levering.

Som producent, leverandør og distributør af jeres print- og logovarer producerer vi ikke blot jeres tryksager, vi sørger også for korrekt og sikker opbevaring på vores lager, og distribuerer efter jeres behov. Vi står for lagerstyring og garanterer derfor lagerbeholdning, så vi altid kan levere fra dag til dag.

Alt i print fra én leverandør 
Med os som leverandør kan I samle alle jeres indkøb ét sted – alle typer af print- og logovarer, fra brevpapir og konvolutter til brochurer og merchandise. Jeres print- og logovarer produceres på de bedst egnede og mest konkurrencedygtige maskiner hos moderne og oftest miljøcertificerede producenter. I er naturligvis også sikret prisgaranti.

Høj kvalitet og god service 
I er garanteret den bedste kvalitet med vores store erfaring og leverandørnetværk i ind- og udland. Vi er altid servicemindede og kan rådgive om produkter til jeres specifikke behov. Har I særlige ønsker til produkter uden for sortiment, skaffer vi det gerne.

Flere muligheder med tilknyttet lager og logistik
Med Remmer som leverandør har I mulighed for, at lægge jeres logovarer på Remmers lagerhotel, og få dem distribueret efter behov til en eller flere adresser og afdelinger – fra dag til dag, sammen med jeres kontorartikler. Det giver jer mulighed for at købe større ind, samtidig med at I får frigjort medarbejderressourcer og plads. 

Ud over at I får alt samlet på ét sted, er det gratis at få de hos Remmer indkøbte print- og logovarer opbevaret hos os. I betaler blot for fragt og emballage ved levering til jeres adresse. Med løsningen følger der professionel rådgivning samt lagerstyring af jeres beholdning, og vi kontakter jer altid, når en vare har nået et niveau for genbestilling.

Remmerprint.dk - Bestil den næste tryksag med få klik
Remmerprint.dk er siden, hvor I kan bestille jeres næste nye tryksag med få klik. Her findes et bredt udvalg af varer fra papirvarer til USB-sticks og kuglepenne med tryk. Sortimentet udvides hver dag, og har vi ikke det I søger, kan vi med stor sandsynlighed skaffe det.

I portalen beregnes prisen med det samme ud fra jeres produktvalg, oplag, format, forædling m.v. I kan vælge at uploade trykklar PDF eller lade os udarbejde layout. På remmerprint.dk kan vi ligeledes oprette jeres specifikke varer med faste skabeloner - f.eks. visitkort - som herefter kan bestilles på remmerprint.dk med korrektur i én og samme arbejdsgang.Remmer Print & Promotion - klik her

Book møde eller bliv ringet op - klik her