21-12-2018

Fremtidens virksomheder skaber mere værdi med færre ressourcer

At drive en fornuftig virksomhed kræver mange forskellige indsatser på strategisk såvel som taktisk niveau. Et snævert fokus kun på omkostninger er ikke nok. Fokuserer man derimod på systematisering, kernekompetencer og minimering af spild, vil det på sigt både føre til reduktion af omkostninger og forøgelse af medarbejdertilfredshed, når de ansatte oplever mere tid til det, de er bedst til

Læs hele artiklen her


                                                      

12-11-2018

Beregn din virksomheds potentiale for besparelser 

Innovative løsninger og nye muligheder inden for kontorforsyning betyder, at din virksomhed kan opnå store besparelser på kontorartikler. Remmers depotløsning er udviklet med det formål at minimere jeres Total Cost of Ownership, når det kommer til kontorforsyning – og med Remmers helt nye beregner kan du nemt se, hvor meget din virksomhed kan spare ved at vælge Remmer Depot® som forsyningsløsning.

Læs hele artiklen her


29-05-2018

HOFOR sparer 100.000 kr. om året                                                                    

HOFOR kørte udbud på kontorartikler, hvor de spurgte tre leverandører. Da de gjorde det hele op, vandt Remmer udbuddet. Remmer var stærkest både på vores løsning og på vores priser. I forhold til deres tidligere leverandør, så sparer de nu ca. 100.000 kr. om året. 

Læs mere her 

                                                                                                    


15-09-2017

LENOVO er ny kunde hos Remmer                                                                      

Vi har taget en kaffesnak med LENOVO Danmark, som her fortæller om deres oplevelser med vores løsninger. LENOVO er ny kunde hos os, men virksomheden overvejer allerede nu at benytte flere af vores løsninger – og årsagen dertil er ganske simpel: LENOVO sparer tid og får en mere struktureret arbejdsgang

Læs mere her 

                                                                                                 


01-08-2017

NORDEN har været kunde i mere end 10 år, vi har taget en snak med dem                                                                        

Dampskibsselskabet NORDEN fortæller om deres oplevelser med vores løsninger. NORDEN har været kunde hos os i mere end 10 år – og årsagen dertil er ganske simpel: NORDEN sparer tid og penge hver dag, og hverdagen bliver nemmere og bedre for medarbejderne.

Læs mere her 

                                                                                                  


06-07-2017

Citat fra kunde: 

"Jeg tænker så tit på, hvor glad jeg er for at handle med jer. 
Jeres Account Manager er altid utrolig seriøs, pligtopfyldende og en meget værdig repræsentant, en smuk Remmer profil. Min kontakt i kundeservice er altid meget hjælpsom, har smil i stemmen, er fuld af overskud, også en fantastisk profil for Remmer. Jeg tænker at hendes motto er: Det umulige tager bare lidt længere tid. Jeres chauffør kommer altid glad og fro med varerne, utrolig hjælpsom, bedre bud har jeg aldrig oplevet!"

Lotte Dreyer, Industriens Uddannelser


26-10-2016

Remmer nomineret til Ballerup Kommunes Virksomhedspris

Hvert år uddeler Ballerup Kommune Virksomhedsprisen til en virksomhed, beliggende i Ballerup Kommune som har gjort en særlig indsats for at skabe et mere rummeligt arbejdsmarked med fokus på socialt ansvar. Vi er stolte af at være nomineret i kategorien som 1 af 14 private virksomheder.01-01-2016


Remmer vinder NCC på kontorartikler, toner og tryksager

Remmer har indgået en landsdækkende aftale med NCC. I aftalen er der levering til både afdelingskontorer, byggepladser og mindre sites som grusgrave og asfaltfabrikker. Aftalen bygger på gensidig tillid samt tilgængelighed for alle destinationer. Aftalen omhandler alt fra toner og papir til catering og tryksager. Alle afdelinger i NCC har dag-til-dag levering, og ydermere påtænker hovedkontoret i Søborg i nær fremtid, at etablere Remmer DEPOT® for større tilgængelighed for brugerne i huset. 


01-09-2015

Remmer vinder endnu en stor aftale med DSB

I de kommende tre år skal Remmer også levere, opbevare og distribuere tryksager til DSB. En aftale som dermed udvider det eksisterende samarbejde, som allerede omhandler alle services omkring kontorprodukter. Aftalen er indgået efter en samlet vurdering af Remmers evne til at levere på både kvalitet og service.
Remmer vil fra 1. september 2015 være udvidet samarbejdspartner for DSB på 6 nye aftaler om levering, opbevaring og distribution af tryksager. Det blev en realitet, da DSB og Remmer den 28. august underskrev aftalerne som Remmer fik tildelt efter en forudgående udbudsrunde. Aftalerne er indgået for de næste tre år med mulighed for forlængelse i to gange et år.


Det udvidede partnerskab med DSB er endnu et eksempel på, at Remmer formår at løfte en storkunde til et nyt niveau på flere varekategorier og services. "Det er en meget vigtig aftale for os, som er helt i tråd med vores strategiske fokus på, at være en værdiskabende samarbejdspartner. Jeg er heller ikke et sekund i tvivl om, at den service og kvalitet som Remmer allerede leverer til DSB, har haft stor indflydelse på, at DSB nu har valgt at udvide samarbejdet med os. Der har været kolleger, som hver eneste dag har leveret en kæmpe indsats over for DSB. De fortjener alle et stort og anerkendende skulderklap", siger Martin Remmer, adm. dir. for Remmer A/S. Vigtig strategisk kunde for Remmer.
  


 


01-07-2015

Organisering af kontorartiklerne hos Chr. Hansen

Med opsætning af Remmer DEPOT® hos Chr. Hansen i Hørsholm, Avedøre, Roskilde og Gråsten har vi hjulpet med organiseringen af deres kontorartikler. Med en central placering af Remmer DEPOT® får de ikke blot et godt overblik over deres kontorartikler, de har ligeledes en god styring med deres sortiment. Foruden organisering, og sortimentsstyring, opnår de en stor besparelse i håndteringen af deres kontorartikler. I aftalen med Chr. Hansen og Remmer DEPOT® ligger der servicebesøg, hvor en servicekonsulent sørger for bestilling, vedligeholdelse, og opfyldning af deres depoter.


 01-06-2015

Ritzaus Bureau har opnået større overblik

Med opsætning af Remmer DEPOT® har Ritzaus Bureau opnået et større overblik over deres kontorartikler samt tryksager. Fra deres centralt oprettede lokation kan alle medarbejdere forsyne sig med de produkter de har behov for. Remmer DEPOT® har sikret at Ritzaus Bureau i dag køber mere ensartet samt at deres varer altid er på lager, når de har behov for dem. Ydermere har Ritzaus Bureau kunnet outsource håndteringen, så de i dag kan bruge tiden på andre interne konstruktive opgaver. Med Remmer DEPOT® har Ritzaus Bureau nedbragt mængden af kontorartikler og bredden på sortimentet – det er gjort ved en proaktiv og god dialog mellem Remmer & Ritzaus Bureau. 


01-10-2014

Aftale med alle Synoptik butikker og hovedkontor

Synoptik har med deres aftale hos Remmer sikret sig en totalleverandør på de produkter de benytter i butikkerne samt på deres hovedkontor. Med deres skræddersyede sortiment har Remmer sikret at butikkerne køber lige præcis de varer, som er i aftalen. Dette har medvirket til at Synoptik har undgået køb af ukurante varer samt at de har fået sporet sortimentet ind på netop de produkter, der er aftale på. Ydermere har Synoptik dag-til-dag levering, så alle deres butikker hurtigt kan bestille og modtage de varer som de har behov for. Remmer håndterer alle Synoptiks 101 butikker samt hovedkonteret i Herlev. 


ee837c986570ffd51934fd4b601d0aa1