Mærk kvaliteten

Hos Remmer er vi på mærkerne. Vi lægger vægt på, at du har overblik over vores produkter og deres egenskaber. Derfor viser og fremhæver vi sortimenternes logoer, miljømærker og certificeringer for at sikre dig den bedste kundeoplevelse. Nedenfor finder du en oversigt over hvilke miljømærker og certificeringer, vi arbejder med.


Miljøbevidst valgMiljøbevidst valg
Vores eget miljømærke, som vi tildeler de varer, der er mindre miljøbelastende. Mærket gør det ekstra nemt for vores kunder hurtigt at finde og vælge miljøvenlige produkter i vores omfattende sortiment.


SvanenSvanen
Det nordiske miljømærke. Blev etableret af Nordisk Ministerråd i 1989. Produkter mærket med Svanen opfylder skrappe miljøkrav, tager hensyn til din sundhed og er af god kvalitet. Kriterierne er baseret på en vugge-til-grav-analyse. Produkter mærket med Svanen er de mindst miljøbelastende inden for den pågældende varegruppe. Mere end 9.000 produkter og serviceydelser bærer svanemærket.


Der Blaue EngelBlaue Engel
Produkter mærket med Blaue Engel er vurderet til at være de mest miljøvenlige inden for en varegruppe. Produkterne vurderes ud fra et helhedssyn på miljøbelastningen. Kriterierne omfatter både miljø- og forbrugerbeskyttelse med vægt på helhedsbetragtninger, heriblandt arbejds- og sundhedsbeskyttelse samt brugervenlighed.


EU blomstenEU blomsten
Det europæiske miljømærke. Blev etableret i 1992 af EU-Kommissionen. Produkter mærket med Blomsten opfylder skrappe miljøkrav, tager hensyn til din sundhed og er af god kvalitet. Næsten 3.000 produkter og serviceydelser har det europæiske miljømærke.


PEFCPEFC
Verdens førende skovcertificeringsord-ning med over 260 mio. hektar certificeret bæredygtig skov på verdensplan. En PEFC-certificering af skov/trævarer fremmer bæredygtig skovdrift.


Q-Connect - et af Europas største brands

Høj kvalitet til attraktive priser
For at din virksomhed kan få de bedst mulige betingelser ud af at handle med Remmer, har vi siden 2008 været en del af en af Europas største indkøbsalliancer af kontorartikler og handlet med brandet Q-Connect. Q-Connect produkterne har høj kvalitet til attraktive priser. Q-Connect fås kun hos Remmer og vores partnere.