Whiteboard-
og glastavler

Nobo tavler

Nobo handler om kommunikation og samarbejde. En inspiration til kreativitet og udvikling. Møder går bedre med Nobo. Derfor har Nobo et bredt udvalg af hjælpemidler til at optimere den visuelle kommunikation blandt andet whiteboardtavler i glas, emaljeret, melamin eller de unikke Nano Clean tavler, opslagstavler og flipovere.

Nobo har mere end 40 års erfaring med udvikling af visuelle kommunikationsløsninger i høj kvalitet. Med en lang række tavleoverflader og tilbehør giver Nobo din virksomhed mulighed for at vælge. Med overflader, der er nemme at rense og sætte op, samt innovative detaljer til at modstå pletter, kan du stole på, at Nobo har den bedste tavle til dig.

Nobo whiteboardtavler i glas

   

Stilfuldt design og perfekt til hyppig brug
Fantastisk rammeløst design, der gør Nobo glastavler til den perfekte tilføjelse til ethvert moderne kontormiljø. Den superglatte glasoverflade giver en uovertruffet nem overflade at rengøre - uden spøgelsesskrift eller misfarvning. Glastavlerne er lavet af kraftigt, hærdet sikkerhedsglas, der er magnetisk. Usynligt monteringssystem. 25 års garanti. 

Køb en glastavle og få et gratis tavlesæt
Gælder i perioden: 30/8 t.o.m. 20/9-2021.
Følger automatisk med din ordre.

Nobo Impression Pro emaljerede whiteboardtavler

Nobo whiteboardtavler med smalle, diskrete
rammer og garanti på 15 til 25 år.

Inklusiv pennebakke og dry wipe marker.

 

Nobo impression Pro Nano clean stållakerede whiteboardtavler

Nobo diverse whiteboardtavler

Diverse Nobo tilbehør til whiteboardtavler

Se endnu flere Nobo varer her