Ærlig talt:
Vi har taget en kaffesnak med Dampskibsselskabet NORDEN, som her fortæller om deres oplevelser med vores løsninger. NORDEN har været kunde hos os i mere end 10 år – og årsagen dertil er ganske simpel: NORDEN sparer tid og penge hver dag, og hverdagen bliver nemmere og bedre for medarbejderne.

 

10 år med Remmers Depot-service
”Vi har i mere end 10 år kørt med Remmers ’automatløsning’, som jeg gerne kalder deres Depot-service, fordi alt bare fungerer automatisk. Derudover bruger vi også deres service Print & Logistik, hvor vi bestiller tryksager online.” 

Nem besparelse i tid med Remmer
”I det store billede er der en meget nem besparelse i tid med Remmer – altså i de samlede omkostninger. Enkelte produkter er måske i pris lidt billigere et andet sted, men så skal vi selv til at bruge tid på at bestille, modtage, pakke ud, lægge på plads og lagerstyre. Og så kan nogle få kroners besparelse hurtigt blive meget dyre i den sidste ende.”


Med Remmer fungerer det, som det skal!
”Med Remmer fungerer det, som det skal! Vi har ingen grund til at ændre leverandør. Heller ikke, når vi foretager stikprøvekontrol hos andre leverandører og holder dem op mod Remmer. Samtidig bruger vi et minimum af tid på Remmers løsning, fordi alt foregår automatisk. Det er helt klart automatikken – nemheden – i Remmers Depot-service, der gør, at NORDEN holder fast i Remmer.”


Tæt samarbejdspartner frem for blot en leverandør
”Remmer er helt klart en tæt samarbejdspartner frem for blot en leverandør. Jeg har god sparring med vores Remmer-mand i trykkeriafdelingen. Vi kender hinanden og har en personlig relation. Det sparer også masser af tid, at det altid er den samme person, som kommer hos os og dermed er huskendt, så vi ikke skal bruge tid på at vise eller forklare noget.”


 

Virksomhed: D/S NORDEN, afdelinger i 7 lande heriblandt
Danmark med 220 medarbejdere på kontoret i Hellerup

Branche: Shipping

Løsninger hos Remmer: Remmer Depot®, Remmer Print & Logistik, Remmer Dag-Til-Dag. Alle NORDENS skibe i Danmark forsynes med produkter fra Remmer. NORDEN forsynes fra alle Remmers 16 varekategorier.

Ærlig talt, kort sagt: Remmer forbedrer både hverdagen
i og driften af NORDEN.

Læs også "Ærlig talt" med forsyningsselskabet HOFOR  her

Prøv Remmers TCO beregner og se hvor meget din virksomhed kan spare her

ee837c986570ffd51934fd4b601d0aa1