Ærlig talt:
Vi har taget en kaffesnak med LENOVO Danmark, som her fortæller om deres oplevelser med vores løsninger. LENOVO er ny kunde hos os, men virksomheden overvejer allerede nu at benytte flere af vores løsninger – og årsagen dertil er ganske simpel: LENOVO sparer tid og får en mere struktureret arbejdsgang.

 

Det hele foregår automatisk med Remmers Depot-løsning
”Det er en klar fordel, at det hele foregår automatisk med Remmers depotløsning. 
Men deres service med at pakke alting ud, lægge det hele på rette plads og samtidig bortskaffe eller genbruge den tomme emballage er lige så stor en fordel. Der er jo et kæmpe spild i emballage til kontorartikler.” 


Fra rod til tidsbesparende struktur 
”Remmers Depot-service har helt specifikt skabt værdi for Lenovo, ikke kun på grund af det tidsbesparende aspekt, men også hele strukturen. Før var det hele hos os meget ustruktureret og rodet! Det sparer også tid i det daglige, at tingene nu har en fast plads. Det har stor betydning for os alle.”


Med blot én leverandør sparer vi en halv dag om ugen
”Jeg vil faktisk vurdere, at jeg nu i tid sparer i hvert fald en halv dags arbejde hver uge, efter vi har fået Remmer Depot! Før bestilte jeg selv fra flere forskellige steder: kontorartikler hos en leverandør, te og kaffe hos en anden, hygiejneprodukter et tredje sted og så videre. Men ud over almindelige kontorartikler får vi fra Remmer nu også produkter som te og kaffe, sukker, engangsservice og forskellige hygiejneprodukter. Med blot én enkelt leverandør nu spares virkelig meget tid.” 


En så dejlig nem løsning
”Jeg havde rigtigt gode erfaringer med Remmer fra en tidligere arbejdsplads og vidste præcis, hvor smart og tidsbesparende denne servicer er. Derfor var det vigtigt for mig at få Remmers Depot-service også her hos Lenovo. En så dejlig nem løsning.”


Virksomhed: LENOVO Danmark, global virksomhed med ca. 
90 medarbejdere tilknyttet den danske afdeling i Søborg

Branche: IT

Løsninger hos Remmer: Remmer Depot®

Ærlig talt, kort sagt: Remmer sparer medarbejderne en
halv dags arbejde om ugen. Den markante besparelse og
gode serivce gør, at man nu overvejer at benytte sig af
flere smarte løsninger hos Remmer 

Læs også "Ærlig talt" med Dampskibsselskabet Norden her

Prøv Remmers TCO beregner og se hvor meget din virksomhed kan spare her

ee837c986570ffd51934fd4b601d0aa1