Forkæl dine kollegaer og medarbejdere ved at sende lidt hygge hjem til dem.

Vi har samlet et lille udvalg af lækkerier, som vil lune i vinterkulden...

Småkager

Vælg det rigtige til hjemmearbejdspladsen

Arbejder du hjemme, er det vigtigt at komforten er i orden, så måske har din hjemmearbejdsplads brug for en lille "up-date".
På hjemmekontoret står du selv for indretningen, og det kan være en udfordring at finde det rigtige udstyr og tilbehør. For at hjælpe dig, har vi samlet et mindre udvalg af ting i forskellige produktgrupper, der alle sammen er praktiske at have på hjemmearbejdspladsen. Selvfølgelig er det individuelt at få den mest optimale arbejdsstation hjemme, men lad dig inspirere her på siden, og hold dig ikke tilbage hvis du har brug for hjælp. Du er altid velkommen til at kontakte din Remmer konsulent eller kundeservice.   

Husk, at vi kan levere på din privat adresse. Mindsteordre beløbet er kr. 300,- ekskl. moms ved levering til privatadresser.
Det er også muligt at handle uden CVR nr. ved betaling med dankort. 


StandUp hæve-sænkebord

StandUp bordet er fremstillet målrettet til den flexible arbejdsplads. Det er et lille hæve- sænkbart bord i tidløst skandinavisk design, som er let at placere. Helt uden tilslutning til el, hvilket giver frihed til at arbejde hvor man vil. Produceret i Småland i kvalitetsmaterialer og designet af Dan Ihreborn. Stå op når du arbejder, så får du det bedre, får mere energi og bliver mere kreativ. Passer både til arbejdspladsen og hjemmekontoret. Du hæver og sænker bordet manuelt med en gas fjeder, som styres med en lille stang på siden af bordet. Bestil og se mere om bordet herunder: 

Bord og stol ...

Rollermouse RE:D - et ergonomisk alternativ til musen

Rollermouse er et ergonomisk alternativ til computermusen, der anbringes foran dit tastatur. Du bevæger cursoren ved at berøre rullestaven let med fingerspidserne. Med RollerMouse undgår du skadelige bevægelser og får bedre arbejdsvaner. Produkterne er designet til dig og din krop og den måde du bør arbejde på. For alle modeller er Plug and Play og USB-tilslutning gældende. Håndledsstøtte af holdbart kunstlæder og mulighed for justering af højde og vinkel af tastaturstøtte.  

Web Cams

Headsets

Mus og tastatur

Ergonomi og bevægelse

Diverse kontorartikler