Administration og indkøb af kontorartikler:  

Beregn din virksomheds potentiale for besparelser

Innovative løsninger og nye muligheder inden for kontorforsyning betyder, at din virksomhed kan opnå store besparelser på kontorartikler. Remmers depotløsning er udviklet med det formål at minimere jeres Total Cost of Ownership, når det kommer til kontorforsyning – og med Remmers helt nye beregner kan du nemt se, hvor meget din virksomhed kan spare ved at vælge Remmer Depot® som forsyningsløsning.

Rod på reolerne, mangel på basale kontorartikler og utallige timer brugt på at fylde kontorartikler op, pakke ud og bestille er nu fortid med Remmers depotløsning. Med Remmer Depot® kan din virksomhed nemlig opnå store besparelser, når det kommer til både jeres forbrug af kontorartikler og den kostbare administrationstid forbundet med håndteringen af jeres kontorforsyning.

Kontorforsyning handler ikke alene om at indkøbe kuglepenne, papir og ringbind. Der er også omkostninger forbundet med administrationstid, fakturahåndtering og udpakning af kontorartiklerne. Derfor skal kontorforsyning anskues fra et Total Cost of Ownership-perspektiv. Det gør vi hos Remmer.

Med Remmer Depot® står Remmer for al håndtering af jeres kontorforsyning, og vi sørger for, at alt altid står til rådighed for jeres medarbejdere i rette mængde, kvalitet og pris. Samtidig sørger Remmer også for al udpakning samt genbrug eller korrekt bortskaffelse af emballage og brugte varer som eksempelvis batterier eller blækpatroner.

Undersøgelse belyser besparelsespotentialet
LogistikCenteret har for Remmer foretaget en analyse blandt både eksisterende brugere af depotløsningen og virksomheder, der selv varetager deres drift og administration af kontorartikler.  Et skifte til depotløsningen får typisk omkostninger til vareforbrug til at falde med ca. 25 %, mens administrationsomkostningerne i forbindelse med indkøb af kontorartikler falder med ca. 75 %.

Remmer Depot® er kort sagt en måde at nedbringe din virksomheds Total Cost of Ownership på, når det kommer til kontorforsyning – og der er markante besparelser at hente ved et skifte til vores depotløsning.

Blandt de undersøgte virksomheder er MT Højgaard, der har 530 medarbejdere. De er nuværende brugere af depotløsningen og sparer med Remmer Depot® hvert år hele 172.283 kr. Det svarer til 325 kr. per medarbejder.

Shippingvirksomheden D/S Norden, som har afdelinger i syv lande og 220 medarbejdere på deres kontor i Hellerup bruger også Remmer Depot®.

”Vi har i mere end 10 år kørt med Remmers ’automatløsning’, som jeg gerne kalder deres Depot-service, fordi alt bare fungerer automatisk. Det gør vores hverdag bedre, og det er tidsbesparende for alle. I det store billede er der en meget nem besparelse i de samlede omkostninger for os. Enkelte produkter er måske i pris lidt billigere et andet sted, men så skal vi selv til at bruge tid på at bestille, modtage, pakke ud, lægge på plads og lagerstyre. Og så kan nogle få kroners besparelse hurtigt blive meget dyre i den sidste ende. Kort sagt: Remmer forbedrer både hverdagen i og driften af D/S Norden,” fortæller Facility Manager Willy Danielsen.

Beregn din egen besparelse
Hillerød Logistikcenters undersøgelse har dannet baggrund for en beregningsmodel og er nu omsat i en beregner, så alle nemt kan udregne deres potentiale for besparelser. 

Vi er nu i stand til realistisk at beregne de besparelser, en virksomhed kan forvente, når de skifter fra traditionel bestilling og administration af kontorartikler til at anvende Remmer Depot®. Langt de fleste virksomheder med mere end 50 ansatte har et potentiale for omkostningsbesparelser – og dertil kommer gevinster for miljøet og en forbedret oplevelse i hverdagen for medarbejderne, fortæller Martin Remmer, adm. direktør hos Remmer.

8 gode grunde til at skifte til Remmers depotløsning:

 • I får et stamsortiment af produkter, som er skræddersyet til jeres behov
 • Produkterne leveres, før I har brug for dem – i rette mængde, kvalitet og pris
 • I sparer cirka 25 % på hele jeres vareforbrug og er sikret prisgaranti
 • I sparer cirka 75 % af jeres administrationstid ved at vælge en depotløsning
 • I får bedre ressourceudnyttelse og frigivet tid, når vi står for jeres forsyning af kontorartikler
 • I får en miljørigtig løsning, fordi der bliver langt færre leverancer og fakturaer
 • Jeres emballage genanvendes, når I vælger en depotløsning
 • Jeres varer leveres af ISO-certificerede fragtmænd

Prøv beregneren for din virksomhed her

Remmers skræddersyede depotløsning sikrer, at alle produkter altid er til rådighed for virksomhedens medarbejdere. Service og opfyldninger klares automatisk af Remmer, og det skaber en effektiv forsyning i virksomheden, samtidig med at arbejdsgangen forenkles markant.

Remmer Depot

Læs også artiklen "Fremtidens virksomheder skaber mere værdi med færre ressourcer" her

ee837c986570ffd51934fd4b601d0aa1